Autoškola Đir u Splitu

Ako ste tražili autoškolu u Splitu odabrali ste Đir za tečajev e vožnje. Preporučujemo da pročitate sve informacije o njemu. Na ovoj stranici možete saznati – cijenu, adresu i recenzije autoškole. Birajte ne samo zbog cijene tečaja vožnje, već i zbog njegove lokacije i mišljenja ostalih polaznika.

KONTAKTI

  • Adresa: Šegedinova 121000, SplitHrvatska
  • Tel.
  • Mob.
  • Mail:

CIJENA

Cijena cijelog tečaja vožnje KATEGORIJE B, koji uključuje praktičnu obuku i teoriju – 5 000 kn*

Radno vrijeme:

pon:09:00 – 13:00
uto:09:00 – 13:00
sri:09:00 – 13:00
čet:09:00 – 13:00
pet:09:00 – 13:00
sub:Zatvoreno
ned:Zatvoreno

Autoškola Đir – RECENZIJE

Poštovani posjetitelji naše stranice koji ste uspješno stekli vozačku dozvolu. Molimo Vas da ostavite recenziju o ovoj autoškoli. To će pomoći drugim ljudima koji tek biraju tečajeve i koji će postati vozači. Ako imate bilo kakve pozitivne ili negativne povratne informacije, ostavite ih u komentarima.

6 thoughts on “Autoškola Đir u Splitu”

  1. Ovo je najbolja auto škola!!! Položio sam ga prvi put, hvala puno mojoj instruktorici !! Menadžeri su najbolji,uvijek će odgovoriti,pomoći,sve jasno i brzo!Svima savjetujem.I bez dodatnih plaćanja,kao svugdje,kao što su rekli jedan iznos pa sam naučio iz toga.

  2. Studirao je i završio studij prava. Hvala autoškoli što je bila sto posto pripremljena. Sve sam prošao prvi put. Sada idem sama. Pozdrav (instruktoru), pozdrav curama dispečera.

  3. Za sada imam tek drugu lekciju i sve je tek pred nama, krećem ovim putem do svojih prava, da tako kažem, ali mi se učiteljica svidjela, razlozi, objašnjava

  4. Prošao desno!!!!! a danas dobio vozacku dozvolu!!!! Sve zahvaljujući instruktoru! Jako sam dvojila koju školu odabrati, po cijenama je sve otprilike isto, ALI! u ovoj autoškoli ima mnogo sati (28 po 2 sata), okrećući se drugim školama, tamo su im se nudili za istu količinu obuke, a instruktor je odmah pao u profesionalca. Ne postoji granica za zahvalnost. preporučam svima!

  5. U autoškoli rade visokokvalificirani stručnjaci! Vidi se da čovjek voli svoj posao, jasno i jasno objašnjava i teške trenutke.Također želim napomenuti da je izuzetno povoljno izgrađen sustav učenja na daljinu. Općenito, cijeli proces učenja bio je lak. Autoškola je brzo stupila u kontakt ako bi se pojavila neka pitanja i pomogla. Svakako, preporučam proći obuku vožnje u ovoj autoškoli.

  6. odlična autoškola, preporučit ću je svima, instruktori rade kvalitetno, brinu se za kadete kao za svoju djecu, možemo reći da su se za to vrijeme jako zbližili. Hvala puno, ja sam vozač! ocjena 5 od 5

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)