Autoškola Đir u Splitu

Ako ste tražili autoškolu u Splitu odabrali ste Đir za tečajev e vožnje. Preporučujemo da pročitate sve informacije o njemu. Na ovoj stranici možete saznati – cijenu, adresu i recenzije autoškole. Birajte ne samo zbog cijene tečaja vožnje, već i zbog njegove lokacije i mišljenja ostalih polaznika.

KONTAKTI

 • Adresa: Šegedinova 121000, SplitHrvatska
 • Tel.
 • Mob.
 • Mail:

CIJENA

Cijena cijelog tečaja vožnje KATEGORIJE B, koji uključuje praktičnu obuku i teoriju – 5 000 kn*

Radno vrijeme:

pon:09:00 – 13:00
uto:09:00 – 13:00
sri:09:00 – 13:00
čet:09:00 – 13:00
pet:09:00 – 13:00
sub:Zatvoreno
ned:Zatvoreno

Autoškola Đir – RECENZIJE

Poštovani posjetitelji naše stranice koji ste uspješno stekli vozačku dozvolu. Molimo Vas da ostavite recenziju o ovoj autoškoli. To će pomoći drugim ljudima koji tek biraju tečajeve i koji će postati vozači. Ako imate bilo kakve pozitivne ili negativne povratne informacije, ostavite ih u komentarima.

20 thoughts on “Autoškola Đir u Splitu”

 1. Ovo je najbolja auto škola!!! Položio sam ga prvi put, hvala puno mojoj instruktorici !! Menadžeri su najbolji,uvijek će odgovoriti,pomoći,sve jasno i brzo!Svima savjetujem.I bez dodatnih plaćanja,kao svugdje,kao što su rekli jedan iznos pa sam naučio iz toga.

 2. Studirao je i završio studij prava. Hvala autoškoli što je bila sto posto pripremljena. Sve sam prošao prvi put. Sada idem sama. Pozdrav (instruktoru), pozdrav curama dispečera.

 3. Za sada imam tek drugu lekciju i sve je tek pred nama, krećem ovim putem do svojih prava, da tako kažem, ali mi se učiteljica svidjela, razlozi, objašnjava

 4. Prošao desno!!!!! a danas dobio vozacku dozvolu!!!! Sve zahvaljujući instruktoru! Jako sam dvojila koju školu odabrati, po cijenama je sve otprilike isto, ALI! u ovoj autoškoli ima mnogo sati (28 po 2 sata), okrećući se drugim školama, tamo su im se nudili za istu količinu obuke, a instruktor je odmah pao u profesionalca. Ne postoji granica za zahvalnost. preporučam svima!

 5. U autoškoli rade visokokvalificirani stručnjaci! Vidi se da čovjek voli svoj posao, jasno i jasno objašnjava i teške trenutke.Također želim napomenuti da je izuzetno povoljno izgrađen sustav učenja na daljinu. Općenito, cijeli proces učenja bio je lak. Autoškola je brzo stupila u kontakt ako bi se pojavila neka pitanja i pomogla. Svakako, preporučam proći obuku vožnje u ovoj autoškoli.

 6. odlična autoškola, preporučit ću je svima, instruktori rade kvalitetno, brinu se za kadete kao za svoju djecu, možemo reći da su se za to vrijeme jako zbližili. Hvala puno, ja sam vozač! ocjena 5 od 5

 7. Merleswigo

  Đir u Splitu je profesionalna autoškola koja korisnicima nudi kvalitetne usluge iz područja poučavanja prometnih pravila i praktične vožnje. Instruktori su iskusni i ljubazni, pomažu studentima u učenju i postizanju njihovih ciljeva. Materijali s uputama su dostupni i dovoljno detaljni, a cijene prihvatljive.

 8. Raymondsealf

  Đir u Splitu je autoškola u Splitu, Hrvatska. Nudi satove vožnje, teoretsku nastavu i praktične ispite za pripremu za hrvatsku vozačku dozvolu. Prema ocjenama kupaca, škola je pouzdana i nudi ljubazne i obrazovane instruktore.

 9. Đir u Splitu nudi izvrsne instruktore za podučavanje pravila i vježbe vožnje. Pomažu studentima da razumiju kvalitetu prometa i budu u potpunosti spremni za natjecanje za svoju vozačku dozvolu. Autoškolu Đir u Splitu preporučio bih i drugima ako traže kvalitetnu podršku i vozačko iskustvo.

 10. Autoškola Đir u Splitu nudi visokokvalitetne tečajeve koji omogućuju pouzdanu obuku za postizanje rezultata koji zadovoljavaju suvremene standarde prometnih pravila. Visokokvalitetni nastavnici nude pristupačnu i profesionalnu podršku za sve učenike.

 11. Škola koristi suvremena vozila u skladu s visokim sigurnosnim standardima, koja osiguravaju udobnost i pouzdanost tijekom praktične nastave. Također, škola nudi fleksibilan raspored nastave, što omogućuje učenicima da se odmore između njih.

  Đir u Splitu odlična je autoškola za one koji žele naučiti voziti!

 12. Đir u Splitu je autoškola čiji je cilj polaznicima pružiti najbolje vozačke vještine i osigurati maksimalnu sigurnost na cesti. Škola nudi tečajeve za početnike koji uključuju kombinaciju predavanja i praktične nastave. Predavači u Điru u Splitu su iskusni vozači koji studentima pružaju stručnu edukaciju i pomoć u učenju.

 13. Nedavno sam završila tečaj u autoškoli Đir u Splitu. Jako mi se svidjelo tamo studirati. Imaju vrlo dobro opremljene automobile koji osiguravaju udoban i siguran trening. Po mojoj odgovornosti podučavali su me vrlo ljubazni instruktori koji su uvijek bili spremni pomoći i odgovoriti na moja pitanja.

 14. Jedna od najboljih strana studiranja na Điru u Splitu bila je ta što nude fleksibilan raspored nastave koji mi omogućuje da pohađam nastavu u vrijeme koje meni odgovara. Također imaju dobro organiziran proces učenja koji mi omogućuje da planiram svoje vrijeme i napredujem u studiju vlastitim tempom.

 15. Autoškola Đir u Splitu U autoškoli uvjeti učenja mogu varirati, poput veličine grupa, broja praktičnih sati, kvalitete automobila i poštivanja sigurnosnih standarda. Stoga je preporučljivo prije odabira autoškole dobro istražiti različite mogućnosti i odabrati onu koja najbolje odgovara vašim potrebama i zahtjevima.

 16. Autoškola Đir u Splitu je mjesto gdje možete naučiti voziti automobil. Oni nude tečajeve za početnike koji uključuju predavanja o teoriji vožnje i praktične sate na cesti. Ovi tečajevi mogu biti obvezni za one koji žele dobiti vozačku dozvolu ili dobrovoljni za one koji žele usavršiti svoje vozačke vještine.

 17. Đir u Splitu jedna je od najboljih autoškola u regiji. Raspolažu pouzdanim voznim parkom i stručnjacima koji će moći pružiti stručnu obuku pravilnom tehnikom vožnje. Instruktori uvijek daju dobro pripremljene lekcije i organiziraju detaljan razgovor o tome kako sigurno voziti. Autoškola Đir u Splitu pomaže svakom polazniku da nauči pravila prometa i postane udoban i kvalitetan automobil.

 18. Đir u Splitu pruža najbolju edukaciju o pravu na benzinskim postajama u gradu Splitu. Instruktori su vrlo ljubazni i poštuju pravila i procedure. Oni pružaju potrebne informacije i provjeravaju uspješnost završetka svih tečajeva. Oprema autoškole je pouzdana i sigurna, a tu je i garancija povoljnog posjeta. Sve u svemu, autoškola Đir u Splitu nudi visoke standarde obrazovanja i pristupačne cijene.

 19. Nevayalemef

  Autoškola Đir u Splitu odlična je opcija za one koji žele naučiti voziti u Splitu. Instruktori su vrlo iskusni, a nastava je prilagođena individualnim potrebama svakog polaznika. Škola također nudi posebne popuste i ponude kako bi učenje vožnje postalo pristupačnije.

 20. Nedavno sam išao na nekoliko satova vožnje u autoškoli Đir u Splitu i jako sam impresioniran kvalitetom poduke. Instruktori su strpljivi i obrazovani, a automobili su dobro održavani iu izvrsnom stanju. Cijene su također vrlo prihvatljive. Autoškolu Đir u Splitu toplo bih preporučio svima koji traže kvalitetne i pristupačne sate vožnje.

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)